Alergeni:
​
Produsele preparate in incinta locatiei noastre pot contine alergeni. Daca sunteti alergic va rugam sa verificati ingredientele continute de fiecare preparat sau solicitati informatii personalului. Conform Directivei 2000/13/CE alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe:
​
A: Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelta sau hibride)
B: Crustacee (raci, homari, crabi, creveti)
C: Ou
D: Peste ( somon, ton, macrou, hering, sturion, peste spada, crap, somn, stiuca)
E: Nuci (migdale, nuci, caju,pecan, fistic, nuci de Macadamia si nuci de Queensland)
F: Soia si derivate din soia (seminte, sprot, tofu, sosuri de soia)
G: Lapte si derivate din lapte
H: Arahide, alune
L: Telina
M: Mustar
N: Seminte de susan
O: Dioxid de sulf si sulfiti
P: Lupin
Q: Moluste ( midii, stridii, calamari, rapane, scoici, caracatita, sepie, vongole)