top of page

TAP BREWERS

Alergeni:

​

Produsele preparate in incinta locatiei noastre pot contine alergeni. Daca sunteti alergic va rugam sa verificati ingredientele continute de fiecare preparat sau solicitati informatii personalului. Conform Directivei 2000/13/CE alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe:

​

A: Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelta sau hibride)

B: Crustacee (raci, homari, crabi, creveti)

C: Ou

D: Peste ( somon, ton, macrou, hering, sturion, peste spada, crap, somn, stiuca)

E: Nuci (migdale, nuci, caju,pecan, fistic, nuci de Macadamia si nuci de Queensland)

F: Soia si derivate din soia (seminte, sprot, tofu, sosuri de soia)

G: Lapte si derivate din lapte

H: Arahide, alune

L: Telina

M: Mustar

N: Seminte de susan

O: Dioxid de sulf si sulfiti

P: Lupin

Q: Moluste ( midii, stridii, calamari, rapane, scoici, caracatita, sepie, vongole)

​

bottom of page